ARCA TV, Televiziunea românilor de pretutindeni. ‘Diaspora are o voce prin Arca TV și principalul nostru scop este bunăstarea României și a Românilor’

3
2090

La mulți ani, România, la mulți ani, ROMÂNI!

De Ziua României, vă invităm să urmăriți o oră și jumătate de UNITATE a Românilor. Anunță toți Românii că Diaspora unită există și e gata sa ofere modele, sprijin și susținere țării noastre! Vom fi mai uniți, vom arăta tuturor că suntem un exemplu și că vom colabora, pentru binele tuturor Românilor, oriunde s-ar afla!

Un interviu document cu Prof. Dr. Florian Colceag, antrenorul geniilor din România, despre Diaspora și despre cum ar trebui sa ne organizăm.

Vor fi prezentați Românii care sunt alături de proiectul Arca TV! Mulți altii și-au arătat susținerea și vor fi prezentați în viitor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cum a reușit Lia Roberts, Consulul Onorific al României în Las Vegas, dupa 9 ani, să finalizeze una dintre cele mai frumoase biserici românești.
Cum a putut Daniel Onofrei, un Român din Suceava, Conferențiar al Universitătii din Houston, consultant al Departamentului de Apărare al SUA, să reinventeze tehnologia Stealth!

Mesaje de susținere pentru proiectul Arca TV, idei și opinii, realizări ale Românilor, cum sărbătorim 1 Decembrie și multe altele în această emisiune pilot.

Români, distribuiți mesajul și emisiunea. Trebuie ca fiecare Român să știe că Diaspora are o voce prin Arca TV și că principalul nostru scop este bunăstarea României și a Românilor! Vizionare plăcută!

La mulți ani, România, La mulți ani, Români, La mulți ani, Arca TV!


Surse: facebook.com/ArcaTVUSA, http://arcatv.usyoutube.com


EXCEPȚIONALĂ EMISIUNE! MINUNATĂ MISIUNE! 🙂 BRAVO, ARCA TV! 
Suntem onorați să sprijinim acest proiect impresionant! 
Vă iubim, dragilor, și Vă așteptăm ACASĂ!
LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, DRAGI ROMÂNI!

Mangalia News, partener oficial în Proiectul ARCA TV US, Duminică, 03.12.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


3 COMENTARII

Leave a Reply