Luiza Petcu a beneficiat de un sejur de 5 zile la Hotelul Belvedere din Predeal, ca semn de recunoaștere a sprijinului pe care l-a acordat Trupei de Teatru THALIAMAR din Mangalia, a cărei membră activă a fost ani la rând.

Doamna Aura Mircea, coordonatorul și regizorul trupei, cea care fusese nominalizată pentru Premiul Special ”Mangalia News 2016”, oferit de cotidianul online Mangalia News, împreună cu Agenția de turism ”PARADIS – VACANȚE DE VIS”, sponsorul principal al Concursului ”OMUL ANULUI 2016”, a renunțat în favoarea Luizei la acest voucher gratuit de cazare.

Iată câteva fotografii și câteva rânduri “telegrafice” trimise redacției noastre de Luiza, în semn de mulțumire pentru sejurul superb, în aerul ozonat al munților Bucegi:

”Hotelul Belvedere, super bine amplasat în Predeal, niște splendori de imagini, din balcon. Zonă cu multe obiective de vizitat, foarte frumoase și interesante.

Nu am avut prea mult timp să ne bucurăm de hotel 😊, pentru ca am fost mai mult în program de vizite. Foarte multe obiective turistice și multă lume nu știe de ele…

Una peste alta, a fost o vacanță excelentă. Totul a fost minunat!

Mulțumesc mult, doamnei Aura Mircea.

Mulțumiri, Mangalia News! Mulțumiri, Paradis, Vacanțe de vis!” (Luiza Petcu).


Mangalia News, Luni, 13 noiembrie 2017.


Suntem și aici: Mangalia News Punct Ro, pe Facebook și @Mangalia_News, pe Twitter!

Piese Auto Mangalia - URGENȚE: 0747 338 310

piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm să scrieți numele dvs. aici