Accident grav la Eforie Nord. O mașină s‑a făcut praf în sensul giratoriu. Victima este o tânără de 23 de ani (galerie foto+video)

0
1031

Ziua de Con­stan­ta: Un grav acci­dent de cir­cu­la­ție a avut loc vineri spre sâm­bă­tă noap­tea, chiar la intra­rea în sen­sul gira­to­riu, de la Gara din Efo­rie Nord, pe vari­an­ta de oco­li­re.

Mași­na, care din cau­ze necu­nos­cu­te s‑a izbit de para­pet, a intrat într-un copac de pe mar­gi­ne și s‑a făcut praf.

În auto­tu­ris­mul con­dus de un tânăr se aflau doi ocu­panți: șofe­rul și o fată, ulti­ma fiind și vic­ti­ma eve­ni­men­tu­lui ruti­er.

Potri­vit unor vari­an­te de lucru, șofe­rul nu ar fi adap­tat vite­za la con­di­ți­i­le de drum, caro­sa­bi­lul fiind umed, după ce puțin îna­in­te plo­u­a­se în zonă.

Potri­vit medi­cu­lui Dia­na Cla­u­dia Tatar­cici, de la Ser­vi­ci­ul de Ambu­lan­ță al Jude­țu­lui Con­stan­ța, pacien­ta în vâr­stă de 22  de ani este con­ști­en­tă și are un trau­ma­tism cra­ni­o­ce­re­bral și o frac­tu­ră a mem­bru­lui infe­ri­or.

UPDATELa data de 3 noiem­brie a.c, în jurul orei 03:00, poli­țiș­tii con­stan­te­ni au fost sesi­zati des­pre pro­du­ce­rea unui acci­dent ruti­er, care a avut loc pe str. Tra­ian, din loc. Efo­rie. Con­du­că­to­rul auto, în vâr­stă de 23 de ani, nu ar fi adap­tat vite­za la con­di­ți­i­le de drum, para­sind par­tea caro­sa­bi­lă, și intrând în coli­ziu­ne cu un copac. În urma acci­den­tu­lui a rezul­tat vata­ma­rea cor­po­ra­la ușoa­ră a pasa­ge­rei din dreap­ta. În cau­ză, s‑a întoc­mit dosar penal.

Mai mult, în ZIUA de Con­stan­ta


 

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele