Săptămâna legumelor şi a fructelor donate, ediţia a IX-a, la Liceul Teoretic ”Callatis” și Grădinița nr.2

0
2304

În perioada 20-24.11.2017, Liceul Teoretic ,,Callatis” (structură Grădinița nr.2), implicat în programul educaţional – Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC), iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale, a desfăşurat campania socială  „Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”.

Ajunsă la cea de a IX-a ediţie, activitatea a constat în strângerea de legume şi fructe de către elevi şi profesori voluntari şi donarea acestora familiilor aflate în dificultate, instituţiilor care se ocupă de ocrotirea şi îngrijirea copiilor instituţionalizaţi.

Fructele și legumele au fost donate beneficiarilor din Mangalia: Căminul de Bătrâni, Grădinița Socială Mangalia, Așezământul Familial Santa Maria, Centrul Educațional Salvați Copiii, Centrul Educațional Sf.Mina, Cantina Socială.

Activitatea a fost coordonată de prof. Corina Mihalache – director, prof. Ghiulnar Bechir –dir. adjunct, prof. psiholog Carmen Silvia Andrei – coordonator local SNAC și s-a desfășurat cu  sprijinul și participarea activă a cadrelor didactice și a părinților elevilor din ciclul preșcolar, primar, gimnazial și liceal.


Mangalia News, 27.11.2017.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply