Salut! Sunt pentru două săptămâni în Mangalia și aș dori să știu câteva locuri în care se poate mânca Ok și un local (discoteca sau club unde se poate ieși în weekend). Mulțumesc!

0
7209

Apelul din titlu a fost postat zilele trecute pe o rețea de socializare, în grupul Mangalia – Comunitate Online, de către un vizitator ”extrasezon” al Mangaliei. Ce putem să-i spunem, să-i recomandăm oaspetelui nostru? Pe pagina respectivă sunt foarte multe comentarii ale concetățenilor noștri, care mai de care mai ”atractive”…

Așadar, iată apelul: ”Salut! Sunt pentru două săptămâni în Mangalia și aș dori să știu câteva locuri în care se poate mânca Ok și un local (discoteca sau club unde se poate ieși în weekend). Mulțumesc!” (NMA).

Un răspuns realist, echilibrat, ni se pare a fi cel al prietenului nostru comun, Emilian Gui:

– ”Maritimo, Christopher sau Dabo Doner, pentru mâncare, daca ești mai pretențios. Dacă nu, intră în primul care îți iese în cale. Sunt și vreo câteva patiserii / cofetării ok, la strada principală. La Maritimo, muzica e bună.

Lazy, pe digul din Mangalia, am înțeles că fac ceva seri club/live, însă anul ăsta nu am apucat să merg.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

E drept și cred că trist că nu există cinema, dar din când în când se joacă câte o piesă de teatru la Casa de Cultură și Casa Armatei. Dacă te interesează lansări de carte, urmărește pe facebook, apar anunțuri.

La Maha se mănâncă ok și au săptămâna asta stand-up comedy. Poți intra pe pagina lor de facebooK.

In seara asta (18.11.2017, n.red) e karaoke la Alutus. Și cred că și La Pirați (și aici se mănâncă ieftin și bine).

Orașul, ca și țara, nu-s rele. E zona de asemenea natură. În Mangalia, veniturile oamenilor sunt cu precădere temporare, condiționate de sezon și nu oricine își permite o deplasare la Constanța sau București. Inevitabil, oamenii ajung să cunoască orașul metru cu metru și să intervină plictiseala. Dar nu e nici mai rău nici mai bun ca altele.

…Era să uit, că e recent deschis și deși mi-am propus să ajung, nu am reușit – Mera. Au și muzică live (foarte bună, îi cunosc) și karaoke, din câte am înțeles. Nu știu alte detalii, gen prețuri sau cum e mâncarea, dar știu că se dorește un local cu pretenții la calitate”.

N. red: Dumneavoastră, cititorii cotidianului online Mangalia News, ce opinii aveți? Ce i-ați recomanda unui tânăr inginer cadastrist venit cu treabă în orașul nostru?  Ce să facă în cele două săptămâni cât este ”detașat” la Mangalia? Unde să-și petreacă timpul liber? Care ar fi cele mai bune localuri deschise în această perioadă, unde se mănâncă bine? (Nu uitați, tânărul respectiv a mărturisit că este și consilier local în orășelul de unde provine și a spus că acolo tinerii au două cluburi și două discoteci la dispoziție!).

[Acest articol și comentariile pe marginea lui ar putea fi un barometru local, un sondaj de opinie despre ofertele Mangaliei în materie de turism – cazare, alimentație publică și ”entertainment”, în extrasezon]. Dacă doriți, ne puteți scrie și pe adresa redacției: [email protected]


Mangalia News, 21.11.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply