GALERIE FOTO. Ce surprize AUTO ne așteaptă la SAB & Accesorii 2017

0
1183

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2017 adună la startul ediţiei cu numărul XV, organizată la Romexpo, peste 300 de modele auto şi mai mult de 100 de vehicule comerciale, precum şi un relevant segment din domeniul echipamentelor, accesoriilor şi pieselor auto, la standurile celor mai importanţi producători, dealeri şi importatori de autovehicule.

În cadrul conferinţei de deschidere, organizată vineri, au fost prezenţi reprezentanţi ai Registrului Auto Român (RAR), Consiliului Naţional pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Private din România (CNIPMMR) şi Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).

“Mare pare dintre membrii noştri sunt expozanţi la acest Salon şi sunt încântaţi de felul în care se prezintă noul eveniment. De altfel, personal sunt unul dintre expozanţi. Aş vrea ca în fiecare an la acest Salon să participe cât mai mulţi expozanţi şi aceştia să fie din cadrul întreprinzătorilor, în special din rândul celor români”, a spus, la evenimentul de inaugurare oficială a SAB & Accesorii 2017, Florin Pârvu, vicepreşedintele CNIPMMR.

Continuarea, în jurnalul.ro/auto, 04.11.2017.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply