THEODORA-ANDREEA PUFULESCU din Mangalia, CEA MAI FRUMOASĂ FETIȚĂ din ROMÂNIA și a doua CEA MAI FRUMOASĂ DIN LUME! [FOTO/VIDEO]

0
9178

Theodora Pufulescu are 13 ani, este elevă în clasa a VII-a la Școala Generală nr. 3 din Mangalia și a fost declarată cea mai frumoasă fetiță din România. Ea a câștigat premiul cel mare la ”Little Miss World România 2017”, convingând juriul după probe precum proba costumului tradițional, a rochiei (cu tematică eco-florală), proba modellingului, cea de talent, cea de interviuri sau de carnaval.

După concursul de la București, a reprezentat România la o competiție din Antalya, la „Festival Model and Talent World” și a fost invitată să facă parte din juriul „Little Miss and Mister Galaxy România”. Cu rezultate foarte bune la învățătură, Theodora își face timp și pentru pasiunea ei, modellingul. Theodora Pufulescu din Mangalia, împreună cu Marius Fabian Busuioc din Medgidia, au reprezentat România în finala concursului ”Little Miss&Mister United World”, care s-a desfășurat la sfârșitul lunii septembrie în Grecia. (Replica).

Mangalia News: Cum a fost anul 2017 pentru cea mai frumoasă domnișoară din România și a doua din lume, Theodora?

Theodora Pufulescu: La concursul „LITTLE MISS AND MISTER WORLD ROMÂNIA”, desfăsurat în februarie la Palatul Copiilor din București, cu participarea a peste 70 de copii din toate colțurile țării, am obținut premiul cel mare și dreptul de a participa la concursul ”Little Miss&Mister United World”, care a avut loc în Grecia, la Salonic.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Probele concursului mondial au fost: 1. Proiectul social ”Dairy of Kindness”, realizat la Căminul de bătrâni din Mangalia; 2. Interviul cu juriul în limba engleză, în care m-am prezentat, am vorbit despre orașul Mangalia, despre cetatea Callatis. 3. Ocean Fantasy. 4. Proba Costumului Național a avut loc în Seara Prieteniei. Am avut si proba de talent, la care am dansat și am obținut SILVER TALENT. Și așa am câștigat „TEEN MISS WORLD”, SILVER, la categoria 13-16 ani!

MN: Cine te-a ajutat în ”aventura” asta atât de frumoasă?

Theodora: Toata familia mea m-a ajutat în această frumoasă “aventură”, împreună cu o bună prietenă a mamei mele, cu răbdare, cu sfaturi, inspirându-mi încredere, dar m-au ajutat și financiar (părinții și tuşi). Si mă bucur că mi-au încurajat această pasiune! Iar mami a fost alături de mine de la început până la sfârșit, în fiecare moment, la toate prezentările și concursurile la care am participat. Din suflet mulțumesc familiei mele dragi! Și tuturor celor care m-au susținut, și profesorilor și colegilor mei!

Vorbind despre acest an atât de frumos pentru mine, mai amintesc și premiile obținute în Turcia, la Antalya, la ”FESTIVAL MODEL AND TALENT WORLD”: Premiul Special al Juriului de Eleganță și Premiul CEL MAI BUN MODEL pe categoria mea de vârstă: 1-ST RUNNER UP!

MN: Ce pasiuni ai, altele decât modelingul? Ce proiecte apropiate ai, frumoasă Theodora?

Theodora: Cum spuneam, sunt eleva Școlii Gimnaziale Nr.3 din Mangalia, în clasa a 7-a A. Am rezultate foarte bune la învățătură și disciplină. Am terminat clasa a 6-a cu media 9,73, premiul 2. Îmi place foarte mult să citesc, să călătoresc pentru a descoperi frumusețile lumii, să  înot, să pictez, să dansez, să cânt, să mă plimb cu bicicleta și cu rolele. De curând am descoperit că pot să fac portrete în alb-negru.

Ce-mi mai place? Să combin stiluri şi tinute in fiecare zi. Imi place foarte mult arhitectura și designul de interior, meseria mea de viitor, pe  care sper și mi-ar plăcea să o combin cu modelling-ul și de ce nu, cu design!

Proiectele mele apropiate sunt: Să obțin rezultate foarte bune la învățătură, anul acesta și pe viitor. Să reușesc la un liceu bun. Și să am cât mai multe prezentări, reclame. (Am făcut o reclamă la NORIEL). Urmez și cursurile de modele – IT KIDS.

Theodora și Marius Fabian Busuioc, după ceremonia de premiere – Salonic, Grecia, 2017.

MN: La finalul acestui prim interviu, ce ai vrea să transmiți cititorilor Mangalia News, ziarul online Nr.1 din sudul litoralului?

Theodora: Să fie mândri, să se bucure pentru faptul că orașul Mangalia, prin mine, a reprezentat România la Concursul Internațional – LITTLE MISS WORLD, în Grecia, unde am obținut premiile ”TEEN MISS WORLD, SILVER” și ”SILVER TALENT” și pentru că THEODORA-ANDREEA PUFULESCU a obținut PREMIUL CEL MARE, fiind considerată CEA MAI FRUMOASĂ FATĂ DIN ROMÂNIA, concursul care a avut loc la București, la Palatul Copiilor, în februarie 2017 – LITTLE MISS AND MISTER WORLD ROMÂNIA. Sunt fericită pentru că m-am născut în acest frumos oraș și îi îmbrățișez cu drag pe toți locuitorii lui!

Mangalia News: Ce frumos! Te iubim, Theo! Ești minunată! Îți mulțumim și-ți dorim să reușești în toate visele tale frumoase!


Articole și linkuri despre acest eveniment mondial:

Ukraine and Romania won the International Children’s Contest “Little Miss & Little Mister United World – 2017” www.littlemissworld.com.ua   www.littlemissworld.com.ua/index 

Marea câștigătoare a ediției 2017 a fost ucraineanca Anna Yakymets:

Vă invităm să citiți și articolul: Constanța, fii mândră: cei mai frumoși copii din România sunt de la malul mării!


Mangalia News, 04.11.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply