Constănţeanca IOANA MIHALACHE a câştigat MISS UNIVERSE ROMÂNIA 2017! VIDEO

1
5240

REPLICA: Finala competiției „Miss Universe România”, care s-a desfășurat miercuri seară la Magic Place Events Grant, în București, a oferit, în premieră românilor posibilitatea să-și voteze favorita. Din juriu au făcut parte, printre alții și Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Aura Anghel (consultant de imagine cu experiență internațională) și Bianca Constantin (câștigătoarea titlului Miss Universe România 2009). Cea care i-a convins pe jurați că merită să meargă la Las Vegas a fost Ioana Mihalache. Aceasta este din Constanța, are 26 de ani, 1.82 m înălțime iar dimensiunile sale sunt 88-61-91. Superba blondă vorbește trei limbi străine: engleză, spaniolă și italiană.

Ioana Mihalache a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Ovidius din Constanța și masterul în Afaceri Internaționale din cadrul aceleeași instituții.

Fiind pasionată de modeling și călătorii, Ioana are o bogată experiență în modelingul internațional, activând de mulți ani ca și model în numeroase țări precum Italia, Turcia, China, UAE, Liban etc.

VIDEO, interviu acordat cotidianului Replica în octombrie 2016:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, în replicaonline.ro, 02.11.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Felicitări! Si noi avem in orasul MANGALIA o fetiță ,desemnată CEA MAI FRUMOASA FATA din ROMÂNIA si a DOUA CEA MAI FRUMOASA FATA DIN LUME13-16ani.Iar finala a fost in Grecia la sfarsitul lunii septembrie2017.

Leave a Reply