Fotbalistul Enis Bolat s‑a căsătorit cu Mirela Staicu „Aţi fost meniţi unul altuia. Casă de piatră!“(galerie foto)

0
894

Fotba­lis­tul Enis Bolat, în pre­zent la CS Năvo­dari, s‑a căsă­to­rit cu alea­sa ini­mii sale, Mire­la Stai­cu. Ambii sunt din Man­ga­lia, aco­lo unde a avut loc şi cunu­nia civi­lă, urmând ca nun­ta să se desfă­şoa­re pes­te apro­xi­ma­tiv doi ani.

Enis şi Mire­la sunt împre­u­nă de zece ani, iar pes­te puţin timp vor deve­ni şi părinţi, tână­ra fiind însăr­ci­na­tă în şase luni. Fotba­lis­tul şi soţia sa vor avea o feti­ţă, care va pri­mi pre­nu­me­le Ane­lis. „Casă de pia­tră! Aţi fost meni­ţi unul altu­ia. Vă doresc o eter­ni­ta­te de iubi­re şi feri­ci­re împre­u­nă!“, „Să aveţi o via­ţă fru­moa­să şi copii sănă­toşi!“, „Sănă­ta­te, bucu­rii, împli­niri, feri­ci­re, dra­gos­te! Feli­ci­tări!“, „Sar­ci­nă uşoa­ră, eşti o gra­vi­du­ţă super­bă!“, „Pui­şo­rii mei, la mulţi ani fru­moşi şi sănă­toşi!“, „Feli­ci­tări, dră­gu­ţi­lor! Mă bucur să vă văd pe toţi trei“, „Casă de pia­tră şi tot bine­le din lume vi‑l doresc!“, „Feli­ci­tări! Ia uite cum se înmulţeş­te nea­mul!“, „Să aveţi par­te de mul­tă sănă­ta­te şi feri­ci­re! Casă de pia­tră şi un bebe fru­mos ca voi!“ sau „Mulţi ani împre­u­nă, cu dra­gos­te, res­pect şi feri­ci­re!“, au fost câte­va din­tre mesa­je­le de feli­ci­ta­re.

A jucat şi la FC Farul 

Enis Bolat a înce­put fotba­lul la Cal­la­tis Man­ga­lia, la vâr­sta de nouă ani, iar la 18 ani a debu­tat în echi­pa mare, într-un meci din Liga a 2‑a. Fotba­lis­tul de 30 de ani joa­că mij­lo­caş şi, în afa­ră de Cal­la­tis şi CS Năvo­dari, a mai evo­lu­at la echi­pe pre­cum FC Farul, Uni­rea Slo­bo­zia, Îna­in­te Mode­lu sau CS Efo­rie.

Mai mult, pe ziuaconstanta.ro Sur­sa foto: Face­bo­ok.


 

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply