Fotbalistul Enis Bolat, în prezent la CS Năvodari, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Mirela Staicu. Ambii sunt din Mangalia, acolo unde a avut loc şi cununia civilă, urmând ca nunta să se desfăşoare peste aproximativ doi ani.

Enis şi Mirela sunt împreună de zece ani, iar peste puţin timp vor deveni şi părinţi, tânăra fiind însărcinată în şase luni. Fotbalistul şi soţia sa vor avea o fetiţă, care va primi prenumele Anelis. „Casă de piatră! Aţi fost meniţi unul altuia. Vă doresc o eternitate de iubire şi fericire împreună!“, „Să aveţi o viaţă frumoasă şi copii sănătoşi!“, „Sănătate, bucurii, împliniri, fericire, dragoste! Felicitări!“, „Sarcină uşoară, eşti o graviduţă superbă!“, „Puişorii mei, la mulţi ani frumoşi şi sănătoşi!“, „Felicitări, drăguţilor! Mă bucur să vă văd pe toţi trei“, „Casă de piatră şi tot binele din lume vi-l doresc!“, „Felicitări! Ia uite cum se înmulţeşte neamul!“, „Să aveţi parte de multă sănătate şi fericire! Casă de piatră şi un bebe frumos ca voi!“ sau „Mulţi ani împreună, cu dragoste, respect şi fericire!“, au fost câteva dintre mesajele de felicitare.

A jucat şi la FC Farul 

Enis Bolat a început fotbalul la Callatis Mangalia, la vârsta de nouă ani, iar la 18 ani a debutat în echipa mare, într-un meci din Liga a 2-a. Fotbalistul de 30 de ani joacă mijlocaş şi, în afară de Callatis şi CS Năvodari, a mai evoluat la echipe precum FC Farul, Unirea Slobozia, Înainte Modelu sau CS Eforie.

Mai mult, pe ziuaconstanta.ro Sursa foto: Facebook.


 

Suntem și aici: Mangalia News Punct Ro, pe Facebook și @Mangalia_News, pe Twitter!

Piese Auto Mangalia - URGENȚE: 0747 338 310

piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm să scrieți numele dvs. aici