Carieră în Poliție! 2.880 de locuri la şcolile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne

0
1109

Admitere ianuarie 2018

▪ Au fost aprobate 2.880 de locuri la şcolile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne, în anul școlar 2017-2018, sesiunea de admitere ianuarie 2018 prin dispoziția DGMRU nr. II/19146 din 10.10.2017

▪ Repartiția locurilor pe unități de învățământ
▪ Durata studiilor 1 an.

▪ Concursurile de admitere vor avea loc în perioada 13–21 ianuarie 2018, conform graficelor/calendarelor ce urmează a fi mediatizate de către unitățile de învățământ.

▪ Probele eliminatorii: vizita medicală, test psihologic și probele de aptitudini fizice.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

▪ Proba de verificare a cunoștințelor constă într-un test scris, susținut la aceeași dată, 20 ianuarie 2018, comun la toate școlile, cu excepția Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești.
Recrutarea candidaților
▪ Recrutarea candidaților se realizează de structurile de resurse umane ale inspectoratelor generale și teritoriale, potrivit specialității pentru care optează candidații – poliție, poliție de frontieră, jandarmi, pompieri, în funcție de domiciliul sau reședința înscrisă în cartea de identitate.

▪ Cererile-tip de înscriere se depun de candidați la unitățile de recrutare până la data de 5 decembrie 2017.

Tematica și bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaților și planificarea probelor de concurs se găsesc pe paginile de internet ale școlilor noastre.

Admiterea în instituţiile de formare profesională iniţială ale Ministerului Afacerilor Interne şi în alte instituţii care pregătesc personal pentru M.A.I

 

Detalii despre înscriere și tematicile de concurs le puteți descărca de aici: www.mai.gov.ro


Mangalia News, Luni, 30 octombrie 2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply