Florin Iordanoaia: ”Pe noi, cetatenii de rind nu ne intereseaza birfele, rautatile dintre partide sau consilieri. Ne intereseaza starea orasului!”

0
1142

Florin Iordanoaia: Pe noi, cetatenii de rind nu ne intereseaza birfele, rautatile dintre partide sau consilieri! Cred ca ne intereseaza starea orasului. Iar eu cred ca nu este una buna, pentru ca, de peste 5 ani orasul se duce in jos la toate capitolele: curatenie, drumuri, intuneric, spatii verzi, cultura si… sport. Nu vedem nimic concret!

Ce-mi pasa de templul din sensul giratoriu, care nu inseamna nimic, la care turistii nu au acces, ca sa zic ca ar fi o atractie… turistica! In afara de parcul de pe varianta, realizat din banii nostri si nu europeni, cum ar fi trebuit, ce altceva mai e?

Vreau sa vad ca nu mai sint gropi in asfalt pe strazile principale, sa vad strazi asfaltate, sa fie lumina pe faleza seara (si in tot orasul), ca sa nu fiu nevoit sa ma sprijin de zid, sa vad spectacole artistice si in plan personal, sa vad ca sportul este ajutat, stimulat si dezvoltat.

In rest, doar discutati si nu faceti nimic!

Cei care aveti puterea in oras, nu rezolvati nimic! Sau, poate, doar ca va umpleti buzunarele si asta e de bine! Pentru voi!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

(Comentariu pe marginea articolului sorin-mihai-daca-vrem-ca-mangalia-sa-arate-la-fel-peste-2-3-ani, publicat Joi, 19.10.2017).


Mangalia News, Vineri, 20.10.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply