Polițiștii din Independența cercetează doi scandalagii, iar cei din Mangalia au depistat la volan un tânăr cu permisul anulat

0
993

SCANDALAGII, CERCETAȚI DE POLIȚIȘTII CONSTĂNȚENI

Polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar efectuează cercetări privind doi bărbați de 29, respectiv 52 de ani, din localitatea Independența, județul Constanța care, la data de 16 octombrie a.c., aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, au urinat pe autospeciala de poliție, parcată în fața Postului de Poliție Independența.

Șeful postului de poliție din localitatea Independența s-a sesizat asupra faptei, moment în care cei doi bărbați au devenit agresivi.

La fața locului a intervenit incă un polițist din localitate, care, împreună cu șeful de post, i-au imobilizat, încătușat și condus la sediul secției de poliție.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La data de 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat de 30 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391 B, având anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În aceste cauze au fost întocmite dosare penale. (IPJ, 17.10.2017).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply