Librăria Bookstore&Tea și Marius Mihai Lungu lansează volumele ”Copilul mării” și ”Dincolo de vise”

0
1420

farmec.ro
carturesti.ro%20

Copilul mării:
O poveste de viață alcătuită din experiențe reale și din învățături simple bazate pe experiențele de zi cu zi. O cale urmată conform dorinței lăuntrice pentru aflarea adevărului și pentru eliberare.
Dincolo de vise:
V-aţi întrebat vreodată ce sunt visele? De unde apar şi de ce apar? De ce visele nu diferă cu nimic de starea de veghe pe care o considerăm viaţa reală? Atunci când ne trezim reintrăm în viaţa reală şi în lumea ei din acelaşi punct din care am lăsat-o când am adormit? Sau v-aţi pus vreodată întrebarea dacă această lume este reală?
De câte ori nu v-aţi întrebat ce este moartea şi ce se întâmplă cu noi după acel moment? Lumea este un loc permanent în care apărem la naştere şi din care dispărem la moarte?
Cartea este o ficţiune compusă din învăţături reale aplicate în situaţii reale şi ipotetice. A apărut ca o continuare a celei anterioare, „Copilul Mării”, abordând stările fundamentale (de veghe, vis şi somn profund), aparenta lor schimbare şi persoana care trăieşte aceste stări. Citind-o puteţi să vă daţi seama ce este real şi ce este iluzoriu în toate aspectele acestor stări.

Bookstore&Tea și Marius Mihai Lungu va invită sâmbătă, 14 octombrie 2017, ora 17:00, să răsfoim împreună cele două cărți și să încercăm să găsim aceste răspunsuri.

Bonus: Cumpărătorii uneia dintre cărți vor primi gratuit două dintre exercițiile programului audio “52 pași până la iluminare”, iar cei care vor cumpăra ambele cărți vor primi gratuit patru exerciții. Amănunte despre acest program se pot găsi aici: https://nondualitatea.wordpress.com/2017/06/24/programul-52-de-pasi-pana-la-iluminare/

Librăria Bookstore&Tea, strada Muncitorului, nr. 2, bl. M5, parter, Mangalia, în spatele BCR. Telefon: 0763 637 233. Program zilnic: 09:00 – 21:00.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply