CASA DE POVESTE. Autor: Auris Luca

0
1841

În viață, unii sunt cu picioarele pe pământ, alții preferă să stea cu capul în nori. Eu, una, sigur ar fi trebuit să devin pilot, prea mult îmi place să văd lumea de sus. Poate tocmai de aceea visez la o casă cocoțată. Una de vacanță, care să fie la munte și obligatoriu în copac. Sau pe piloni, e doar o chestiune de detalii, pe care doar o firmă specializată în proiecte case o va stabili. Sigur te întrebi acum, ce mi-a venit să-mi doresc o locuință unde numai păsările și animalele mai stau. Simplu! Aici este tot farmecul. E altfel. E cu „belle view”, ca să mă exprim mai pretențios. În plus, am locuit astă-vară într-una și n-aș mai fi plecat de acolo. Dacă nu mă crezi, închide ochii și fă un exercițiu de imaginație. Vezi o casă care se află în intimitatea naturii? Sigur o vizualizezi! Este din lemn foarte bine finisat, cu geamuri mari, mari de tot și are o terasă la intrare. Dar râul, îl auzi cum curge liniștit chiar prin fața ei? Îți place, nu-i așa? Acum, rotește capul. Observi că totul în jur este verde? Ha! Știam că o s-o adori.

Cum spuneam, o casă mică, cu două camere, neapărat cu un șemineu frumos și geamuri uriașe prin care să văd natura. O locuință în care să nu-mi fac griji că mă privesc vecinii pe fereastră, când uit noaptea să trag draperiile.

Nu m-ar deranja însă, să mă spioneze o bufniță curioasă sau veverițele să-mi fure alunele de pe terasă. Chiar dacă nu mă pricep deloc la desen, m-ar inspira teribil un astfel de peisaj și sigur m-aș apuca de pictat. Poate mi-aș lua un cal, chiar și o capră să-mi tundă gazonul și să nu tulbur liniștea aceea care mă ajută să-mi aud până și gândurile. Să îți mai spun cum mă voi simți când o să-mi beau dimineața cafeaua pe terasă? Ca-n povești, te asigur!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Casa din copac, de pe piloni, din pădure sau oricum aș numi-o nu este deloc pretențioasă, tocmai de aceea o văd ca pe o locuință de vacanță. Mică, dar în mijlocul naturii, caldă și plină de farmec. Nici gard nu i-aș pune, de teamă să nu stric decorul. N-ar lipsi de lângă ea un balansoar și un hamac, din care pot visa la picturile pe care aș putea să le realizez.

Vă invităm să citiți continuarea acestui articol fermecător aici: aurisluca.ro/casa-de-poveste


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply