La mulţi ani, dragi dascăli!

0
2007

Dintotdeauna, de când omul a început să conştientizeze lumea din jurul său şi pe sine însuși, educaţia a avut un rol primordial în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea omului ca om şi ca fiinţă socială.

Primii muguri ai educaţiei ne sunt insuflaţi încă de la naştere, de către părinţi, dar adevarata cunoaştere ne este dată de către dascăli, care ne formează nu numai profesional, ci şi intelectual.

Întotdeauna, de-a lungul istoriei, rolul de dascăl le-a fost atribuit celor mai înţelepţi membri ai fiecărei comunităţi, aceştia transmiţându-le tinerelor generaţii nu doar din înţelepciunea lor, ci şi setea de cunoaştere.

Astăzi este ziua dumneavoastră, a dascălilor.

Dincolo de urările tradiţionale, în primul rând vreau să vă mulţumesc. Mă înclin cu respect în faţa dumneavoastră şi vă mulţumesc pentru dăruire, vă mulţumesc pentru răbdare şi vă mulţumesc pentru înţelepciunea dumneavoastră, care se regăseşte în fiecare dintre noi.

Vă urez, în primul şi în primul rând, sănătate, să aveţi spor şi putere de muncă, să fiţi mândri de discipolii dumneavoastră şi să vă bucuraţi de tot respectul pe care îl meritaţi cu prisosinţă!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La mulţi ani, dragi dascăli!

Elena-Alexandra Silistră.


Mangalia News, Joi, 5 octombrie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply