FOTO În prezența reprezentanților primăriei Constanța, jandarmilor și alte instituții, angajații Polaris au „reciclat“ 18 „locuințe“

0
419

Cele 18 locuințe ridicate abuziv și care erau un focar de infectie au fost demolate de angajatii Polaris.

În cursul zilei de joi, 7 septembrie, Poliția Locală Constanța, împreună cu reprezentanți ai Poliției municipiului Constanța, Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ Constanța, Serviciului Public de Asistență Socială, Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinare, Serviciului Public de Evidență a Persoanei și Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului au efectuat o amplă acțiune de salubrizare și evacuare pe un teren ocupat abuziv de mai multe familii.

Este vorba de domeniului public din zona străzilor Munții Tatra și Locotenent Mănoiu, unde existau 18 amplasamente improvizate din materiale improprii folosite ca locuință de aproximativ 70 de persoane, fără forme legale.

Reprezentanții municipalității au procedat la igienizarea zonei cu sprijinul firmei Polaris în vederea asigurării condițiilor igienico – sanitare proprii unui mediu de viață sănătos. În acest sens au fost înlăturate toate materialele depozitate pe domeniul public al municipiului Constanța care creau premisele unor focare de infecție, a înmulțirii rozătoarelor și răspândirii de boli.

Persoanele care locuiau în zonă au beneficiat de consilierea și sprijinul reprezentanților instituțiilor implicate. Firma de salubrizare a participat la acțiune cu 22 de manipulanți, 6 autobasculante de 22 t, 4 autogunoiere de 18 mc, 1 încărcător tip volă și o autospecială cu dispozitiv de încărcare tip cupă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Galeria FOTO, aici: http://www.ctnews.ro/foto-in-prezenta-reprezentantilor-primariei-constanta-jandarmilor-si-alte-institutii-angajatii-polaris-au-reciclat-18-locuinte/


 


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply