Un hoț a furat 10 panouri solare de pe acoperișul unui hotel din Mangalia!

0
1519

Bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, reținut de către polițiștii constănțeni.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat în formă continuată, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia l-au depistat pe H.T., în vârstă de 20 de ani din Mangalia, bănuit de comiterea faptei. Astfel, în intervalul 15-19.09.2017, tânărul  în cauză ar fi sustras componentele a 10 panouri solare aflate pe acoperișul unui hotel din Mangalia.

Prejudiciul în valoare de 37.380,51 de lei a fost recuperat în proporție de 10%. Polițiștii constănțeni au beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța pentru efectuarea unei percheziții la domiciliul tânărului, unde au găsit o parte din componentele de cupru sustrase de la instalațiile solare ale respectivei unități de cazare.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 26.09.2017 va fi prezentat Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă. (IPJ Constanta, 26.09.2017).

UPDATE: Citiți mai mult în replicaonline.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply