La Gala ‘Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa’, au fost anunțați câștigătorii ediției 2017

0
1194

Gala 10 Oameni de Valoare pentru Constanţa, ediția 2017 și-a desemnat câștigătorii:

Casa de Cultură din Constanţa a găzduit, vineri seară, cea de-a şaptea ediţie a Galei 10 Oameni de Valoare pentru Constanţa, eveniment organizat de Asociaţia Pangeea, la care au participat personalităţi de la malul mării din mai multe domenii de activitate.

În cadrul spectacolului, pe lângă ceremonia de decernare a premiilor, organizatorii au acordat 5 premii de excelenţă şi au pregătit mai multe momente artistice – mentalistul Andrei Duduc, participant la concursul “Românii au talent”, a ţinut publicul în suspans, Mihai Trăistariu a interpretat melodii din folclorul românesc şi piese din repertoriu internaţional iar Rodica Rodion, câştigătoarea secţiunii Muzică şi Divertisment a adunat aplauze încă de la primele acorduri a două dintre cele mai cunoscute melodii din folclorul rusesc şi ucrainean. Invitatul special al serii a fost artistul Florin Chilian, hiturile „Zece” si „Chiar dacă”, fiind fredonate de cei prezenţi în sală.

Iată câştigători desemnaţi:

 • Medicină – psih. Tamara Nichita; trofeul a fost înmânat de Carmen Lungu, preşedinte Crucea Roşie filiala Constanţa, câştigător al secţiunii Dezvoltarea societatii, ediţia nr IV din 2014.
 • AcademicIrinela Nicolae; lector. univ. dr. Bobe Alexandru, câştigătorul aceleiaşi secţiuni la ediţia de anul trecut, a înmânat trofeul.
 • PoliticăDorinela Irimia; premiul a fost anunţat de laureatul Galei din 2016, Petre Gheorghe.
 • Dezvoltarea societăţiiŢăranii dobrogeni; trofeul a fost acordat de Cara Veronica, nominalizatul care în 2016 a strâns cele mai multe voturi de la publicul on-line, declarând-o câştigătoarea acestei secţiuni.
 • Lumea afacerilorDouble Ion; trofeul a ajuns la câştigători din mâna lui Marius Rădulescu  – manager Vivo Constanta, deţinător al trofeului acestei secţiuni din 2014.
 • AdministraţieHoria Ţuţuianu; primarul din Ovidiu, George Scupra, ne-a onorat cu prezenţa şi a acordat trofeul secţiunii dnei Carmen Stoica, consilierul preşedintelui CJC.
 • Cultură şi artăCostin Scurtu; Mihai Trăistariu a înmânat trofeul câştigătorului din acest an.
 • SportCătălina Ponor; prezentă la fiecare ediţie a Galei, maestrul emerit al sportului şi câştigătoare a premiului de excelenţă Oameni de Valoare pentru Constanţa, Elena Frincu a înmânat trofeul acestui domeniu de activitate. Cătălina Ponor nu a putut fi prezentă iar trofeul a fost ridicat de mama campioanei.
 • Muzică şi DivertismentRodica Rodion; Mihai Trăistariu a înmânat trofeul câştigătorului din acest an.
 • Mass-mediaFeri Predescu. Desprins dintre proiectele culturale şi un susţinător al valorilor constănţene, jurnalistul Valentin Coman i-a înmânat trofeul colegei sale de breaslă.

Votul celor 10 valori ale Constanţei a fost dat prin intermediul internetului, pe site-ul destinat Campaniei, în perioada ianuarie – februarie 2017.

Premiile de excelenţă din acest an, acordate în numele organizatorilor de Corina Martin  –  un promotor al dezvoltării vieţii oraşului Constanţa şi câştigător al ediţiei din 2013, au ajuns la:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
 • Ciprian Tănăsescu – pentru demersurile de a aduce în România Agenţia Europeană a Medicamentului,
 • Mohammad Murat – pentru dezvoltarea turismului de la malul mării prin deschiderea celui mai mare complex turistic de pe litoralul românesc,
 • Prof. univ. dr. Aşchie Ion – premiu pentru întreaga activitate,
 • Doina Păuleanu – premiu pentru întreaga activitate,
 • Mircea Diaconu – premiu pentru întreaga activitate.

“Distincţiile oferite nu reprezintă altceva decât încă o confirmare a modului în care laureaţii îşi desfăşoară activitatea, pe de o parte, dar și un stimulent ca, pe viitor, cei care au facut posibilă această performanță să se manifeste în spiritul menținerii standardelor de calitate la cote cât mai înalte. Este un eveniment dedicat Constanţei; cea mai frumoasă formă de recunoştinţă pe care o putem avea faţă de cei care fac cinte oraşului nostru”  – dr. Mohamed Zaher, preşedinte Asociaţia Pangeea.

Partenerii media care au susţinut proiectul: Neptun TV, Telegraf, Cuget Liber, Constănţeanul.com, evenimente-constanta.ro, MangaliaNews.ro

Mulţumirile organizatorilor se îndreaptă către toţi cei prezenţi în mediul virtual pe parcursul lunilor în care s-a derulat campania, reprezentanţilor presei şi bloggerilor  – Urban Maria şi Cristina Joy, Corneliei Rotaru şi Cosminei Papazicu, pentru decoraţiunile florale şi către toţi cei care au crezut în puterea exemplului venit de la oamenii de valoare nominalizaţi în cadrul Campaniei.

Anual, proiectul este susţinut de Isis Hospital.

Reconstrucţia morală continuă.

Din data de 1 octombrie 2017 începe etapa a VIII-a a Campaniei, când sunteţi invitaţi să accesaţi www.oamenidevaloare.ro pentru etapa de Propuneri.

Constanţa are oameni de valoare!


Mangalia News, Luni, 18 septembrie 2017.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply