PROIECTE LOCALE – Un primar timişean a stârnit invidia celorlalţi edili din judeţ

0
888

La publicarea celei de a doua liste a finanțărilor prin Programul Național de Dezvoltare Locală, prin câștigarea a patru proiecte, un primar din Timiş a stârnit invidia edililor din județ.

Unității administrative pe care o conduce i s-au alocat din fonduri guvernamentale, pentru extinderea reţelei de apă uzată, reabilitare, modernizare şi dotare grădiniţă, modernizare şi dotare școală gimnazială și construire dispensar medical, cea mai mare sumă, în total 25,9 milioane de lei.

Rămasă în întârziere, atât în privința infrastructurii, cât și în privința stării clădirilor publice, care nu mai corespund nevoii actuale a comunității locale, prin aceste proiecte recuperează timpul pierdut.

Primarul comunei Biled, Cristian David, declară că imboldul de a depune solicitări de finanțare a venit din faptul că unitatea teritorială nu are resurse și nu se poate dezvolta doar din bugetul local. Sumele câștigate înseamnă, cumulate, bugetele proprii de investiții ale primăriei pe următorii 50 de ani.

Cristian David spune că „este mândru că a reușit să atragă aceste finanțări pentru mai binele locuitorilor în fruntea cărora se află”. „Am avut curaj când am inițiat aceste proiecte și mi-am asumat și riscuri, dar sunt bucuros, căci ele vor schimba fața comunei.”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, în renasterea.ro, 14.09.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply