Denis Tudor, tânărul care îi calcă pe urme lui Henri Coandă. Ţara noastră putea să aibă Hyperloop din anii ’70

0
1629

Revista Capital împlineşte anul acesta 25 de ani de la apariţia primului număr, iar pentru a marca acest lucru în edițiile următoare vă vom prezenta 25 de tineri cu vârsta sub 25 de ani, care pun România pe hartă.

Ţara noastră nu a dus niciodată lipsă de oameni inteligenţi şi cu imaginaţie, iar drept dovadă stau invenţiile acestora care au schimbat lumea. De la stiloul lui Petrache Poenaru, la scaunul pentru ejectarea piloţilor, la insulina lui Nicolae Paulescu şi avionul cu reacţie al lui Henri Coandă, românii au creat lucruri extraordinare.

Unul dintre tinerii românii care face, în prezent, cunoscută România peste hotare este Denis Tudor, 23 ani, din Mangalia. Aflat în anul patru la facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Politehnica din Bucuresti, Denis este unul dintre câştigătorii competiţiei Hyperloop, ce şi-a propus găsirea unei alternative de transport a viitorului, iniţiată de omul de afaceri Elon Musk.

Vă invităm să citiți continuarea în capital.ro


Mai multe articole despre Denis Tudor, aici:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Românul care duce mai departe visul lui Coandă: călătoria prin tub vidat

VIDEO Denis Tudor, studentul roman care munceste la viitorul trenului de hiper-viteza, a luat locul 1 la Inovatie in SUA

Denis Tudor, un student roman de care suntem mandri, la iLikeIT. Munceste la un proiect international de o importanta deosebita

DENIS TUDOR, românul din echipa care lucrează la trenul viitorului: “Elon Musk ne-a spus că suntem lumina lumii”


Mangalia News, Marti, 12 septembrie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply