Răsturnare de situație în cazul demisiei celor doi medici de la Spitalul Colentina. Propunerea făcută de primarul Gabriela Firea

0
995

Primarul general Gabriela Firea le-a propus celor doi medici demisionari de la Spitalul Clinic Colentina, Ionuţ Gobej şi Dorin Bica, să-şi reconsidere decizia, doctorului Gobej propunându-i să preia interimar conducerea Secţiei de Neurochirurgie a unităţii medicale. De asemenea, Firea le-a solicitat să facă o propunere pentru funcţia de manager, aceasta fiind medicul Lelia Iliescu, scrie news.ro.

“Primarul General Gabriela Firea i-a propus doctorului Ionuț Gobej să preia interimar postul de șef de secție Neurochirurgie al spitalului Colentina. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat conducerii ASSMB să îi prezinte, până vineri, 8 septembrie 2017, un raport detaliat referitor la problemele de personal și dificultățile în derularea procedurilor de achiziții de materiale medicale cu care se confruntă Spitalul Colentina.

Gabriela Firea a discutat miercuri cu cei doi medici neurochirurgi demisionari de la Spitalul Colentina, Ionuț Gobej și Dorin Bica, despre problemele pe care aceștia le reclamă. „Am avut o discuție constructivă și corectă cu domnii doctori Gobej și Bica. Medicii trebuie ajutați în activitatea lor pentru că de ei depinde viața pacienților. Le-am adresat rugămintea de a reconsidera decizia de a demisiona și i-am asigurat de tot sprijinul meu”, a declarat Firea, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei.

Continuarea, pe antena3.ro

Cititi si: Doi medici de la Spitalul Colentina și-au dat demisia; invocă reducerea numărului de operații și lipsa de personal

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply