FOTO Alertă în județul Constanța! Filtre rutiere, după ce zeci de migranți au ajuns pe țărmul românesc! Se caută posibili fugari

0
1435
carturesti.ro%20

Migrantii de pe pescadorul clandestin au reusit sa ajunga pe plaja de la Midia.

Forțe impresionante de forțe ale Gărzii de Coastă, Jandarmerie, Poliție Națională și Poliție Locală din Năvodari s-au postat pe DJ 226, la baza podului ce duce spre localitatea Corbu, dar și în zona Vadu. Asta după ce un pescador plin cu migranți a refuzat să oprească la somațiile Gărzii de Coastă și a ajuns pe țărm, în zona Midia.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, în dimineața de 3 septembrie, în jurul orei 06.35, poliţiştii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagra – SCOMAR au detectat un pescador suspect în Marea Neagră, la aproximativ 14 mile marine est de Midia, la frontiera maritimă, în afara apelor teritoriale, navigând spre țărmul României.

Imediat, Garda de Coastă a dispus de urgenţă efectuarea unei misiuni cu două nave din cadrul Grupului de Nave Constanţa şi Mangalia pentru identificarea ambarcaţiunii, cu sprijinul și a două nave aparținând  ARSVOM (Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare).

Mai mult, pe ctnews.ro, 03.09.2017.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.roLeave a Reply