Remus Cristy Baisan: Astazi, 2 septembrie, am lansat in mediul online Partidul Romania Moderna si Demna!

0
1413

Remus Cristy Baisan: Astazi, 2 septembrie, am lansat in mediul online Partidul Romania Moderna si Demna, pe site-ul www.prmd.ro, precum si pagina oficiala pe Facebook.

Astfel, va invit sa vizitati, atat site-ul, cat si pagina de FB, pentru a vedea ce ne propunem sa facem si in ce credem cu adevarat!

Odata cu deschiderea oficiala a paginii Romania Moderna si Demna, imi voi inceta activitatea de pe acest cont personal. Va invit, si va astept pe toti sa ne revedem pe pagina oficiala a Romaniei Moderne si Demne.

Va multumesc pentru increderea acordata cat si pentru sustinerea de pana acum!

NEPTUN, JUD. CONSTANȚA
SÂMBĂTĂ, 2 SEPTEMBRIE 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La o lună de la anunțul privind lansarea oficială în mediul politic a platformei România Modernă și Demnă (PRMD), astăzi anunțăm definitivarea și lansarea platformei electronice în baza căreia formațiunea noastră va funcționa. De asemenea, cu acest prilej, fondatorul RMD, Remus Cristy Baisan, lansează o provocare competitorilor electorali.
www.prmd.ro este, începând de astăzi, complet funcțional și se adresează tuturor românilor cinstiți, demni și patrioți, care doresc să ajute la scoaterea României din marasm. Astfel, PRMD propune REVOLUȚIA PRIN VOT, o premieră în spațiul politic autohton, prin care o formațiune politică se bazează exclusiv pe anonimatul membrilor și simpatizanților săi!

„Așa cum am promis, propun un nou proiect politic, în jurul unei echipe implicate, pe mâna căreia îmi las toată încrederea și convins că românii, împreună, pot să reușească din nou să conceapă un proiect de perspectivă, care să își lase amprenta asupra politicului, mediului economic și social în următorii ani. România are nevoie de consecvență în abordarea politică, administrativă, economică și socială și de seriozitatea care ne-a lipsit în ultimii ani. Plecăm la drum spre prima cursă electorală cu propunerea mea pentru români: CURAJ! Este nevoie de coagulare, de implicare, de seriozitate, pentru ca noi, cei mulți și anonimi, să facem diferența!” – fondator PRMD, Remus Cristy Baisan.

Există suficiente argumente pentru ca mobilizarea, până la următorul test electoral, să fie o obligativitate, pentru a stopa vandalismul național și al inițiativei private și, astfel, îi invităm pe toți românii să vizioneze platforma www.prmd.ro și, dacă se regăsesc în crezurile noastre, să nu ezite să ne contacteze!

„La Neptun NU renaște opoziția! La Neptun renaște România, Modernă și Demnă!”

„Nu trece o zi fără să asistăm la ciocniri în coaliția de guvernare! Scorul nedrept de mare pe care PSD l-a obținut la alegerile parlamentare ar fi trebuit să îl oblige să guverneze țara. În schimb, asistăm la interese de grup și la agende ascunse! După ce PSD spune că renunță la eliminarea impozitului pe dividende, lovind astfel din nou mediul privat, asistăm la eterna și proasta comunicare în public a social-democraților, care, în goana lor după proiecte personale și deloc în interesul național, se ceartă acum cu ALDE, pentru că au „restanțe” la împărțirea fanariotă a funcțiilor în stat!

În altă ordine de idei, biroul politic național și grupurile parlamentare ale PNL sunt reunite astăzi, la Neptun, pentru a dezbate un mare nimic! Ce pot să spună aleșii PNL? Că au pierdut alegerile lamentabil și că nu au, ca PSD, posibilitatea să împartă funcții pe bază de cumetrii? Își promit reciproc viitoare împărțeli după următoarele alegeri? Acest sistem feudal politic trebuie oprit acum!

Hai să punem umărul la treabă! Hai să ne alăturăm României Moderne și Demne!

La Neptun NU renaște opoziția! La Neptun renaște România, Modernă și Demnă!” – concluzionează fondatorul PRMD, Remus Cristy Baisan.


Mangalia News, Sâmbătă, 2 septembrie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply