TELEGRAF Online: O atmosferă minunată și o locație prietenoasă îi așteaptă pe iubitorii muzicii bune la Costinești, timp de două zile, la invitația Clubului Doors. Folk Fest, ce se va desfășura în zilele de 25 și 26 august 2017, la White Horse, dorește să ne readucă în amintire și, celor mai tineri, să le arate cum a fost vraja creată de muzica folk și rock, dintotdeauna, la Costinești – stațiunea tinereții și a veseliei, unde mulți se adunau chiar și pe vremea când țara se afla sub un regim totalitarist, evadând din cotidian și respirând aerul libertății creat de muzică.

Acești tineri, și nu numai, ci și cei care își amintesc și doresc să regăsească, după ani și ani, spiritul muzicii bune, sunt invitați să stea, după o zi de plajă, în preajma unor chitare și artiști renumiți, lângă nisip și mare, cântând, legând prietenii noi și cimentându-le pe cele vechi, cu muzică folk și rock.

Pe 25 august, vom avea plăcerea să-i ascultăm pe Dan Bittman & Marius Bațu, Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru, Fără zahăr, Țapinarii și pe cei de la Folk & Rock Company, iar pe 26 august, pe Mircea Baniciu & Band, Adrian Despot & Cezar Popescu, Daniel Iancu & Costel Pătrășcan, Walter Ghicolescu, Andrei Păunescu și Laurențiu (Larry) Marinescu. (telegrafonline.ro, 10.08.2017).


 

Suntem și aici: Mangalia News Punct Ro, pe Facebook și @Mangalia_News, pe Twitter!

Piese Auto Mangalia - URGENȚE: 0747 338 310

piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm să scrieți numele dvs. aici