Podul de la Agigea se va ÎNCHIDE în următoarea perioadă!

0
1427

Radio Constanta: Lucrările la podul de la Agigea nu s-au încheiat, chiar dacă, în timpul sezonului estival, circulația s-a desfășurat în condiții normale.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că în cel mai scurt se vor efectua noi lucrări. Mai exact, în nopțile de 5 spre 6 septembrie, 6 spre 7 septembrie și 7 spre 8 septembrie, între orele 22.00 și 06.00, spune directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, Marin Dima.

Nu este singurul pod pe care se va lucra. Traficul pe podul Fetești – Cernavodă va fi restricționat în zilele următoare.

În perioada 30 august – 8 septembrie vor avea loc lucrări de intreținere a căilor de rulare pe podurile dunărene Fetești și Cernavodă.

Lucrările se vor executa doar în cursul săptămânii, de luni până joi, în intervalul orar 22:00 – 06:00. Această măsura a fost luată deoarece pe acest segment de drum traficul rutier este încă destul de intens spre și dinspre litoral.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pe toată perioada lucrărilor circulația rutieră se va desfășura pe o bandă pe sens.

Având în vedere posibilitatea deteriorării condițiilor meteorologice și apropiere ăncheierii sezonului favorabil execuției lucrărilor, CNAIR nu a mai putut amâna efectuarea reparațiilor.

Vă reamintim că inițial aceste lucrări erau programate în luna iulie, tot pe timp de noapte, dar ele au fost amânate din cauza traficului intens specific sezonului estival. (radioconstanta.ro, 31.08.2017).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply