Cupa Callatis la lupte, pe plaja “Laguna” din Mangalia

0
915

Cuget Liber: În aceste zile, pe plaja „Laguna“ din Mangalia, se desfăşoară cea de-a 15-a ediţie a Cupei Callatis la lupte pe plajă, competiţie din cadrul Jocurilor Sportive ale Mangaliei, festival ce a acaparat sudul litoralului.

Cupa Callatis are o frumoasă tradiţie, de nu mai puţin de 31 de ani, însă primele 16 ediţii s-au ţinut pe saltea, apoi s-a trecut pe nisip.

Anul acesta, competiţia se bucură de sportivi extrem de valoroşi, veniţi din Grecia, Bulgaria, Moldova şi, bineînţeles, România, ce se întrec pe trei categorii: copii, cadeţi şi juniori.

„S-a muncit foarte mult pentru buna organizare a competiţiei. Sperăm să nu ne dezamăgim oaspeţii şi să vedem un concurs de calitate. Aşteptăm alături de noi cât mai mulţi turişti, fiindcă este un sport iubit în toată ţara, practicat doar de oameni puternici şi curajoşi. De asemenea, reprezintă un plus pentru sportul mangaliot, dar şi pentru turismul din această zonă. Duelurile au început ieri, vor continua astăzi şi mâine, în intervalul orar 10-13”, a declarat Lucian Luca, unul dintre principalii organizatori ai turneului.

Organizatorul Jocurilor Sportive ale Mangaliei este CS Mangalia, în parteneriat cu Primăria Mangalia, Perla Venusului, Lial Star şi Lucky L&C.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La fel de interesante se anunţă şi celelalte discipline cuprinse în programul Jocurilor Sportive ale Mangaliei.

Cele mai valoroase pugiliste ale României se vor lupta în cadrul Campionatului Naţional de box feminin, la categoriile juniori, tineret şi seniori.

De asemenea, vor avea loc şi celebrele lupte tătăreşti la curea, sport tradiţional în această zonă, dar vor fi organizate şi două competiţii de fotbal pentru juniori – Cupa Callatis şi Cupa Stelele Viitorului. (Miercuri, 30 august 2017).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply