Festivalul Producătorilor de Film Independenti 2017, la final. PREMIILE IPIFF XII – 2017

0
947

IPIFF 2017 LA FINAL.

Castigatorii celei de-a XII-a editii a Festivalului Indie al Producatorilor de Film Independenti.

UNIUNEA PRODUCĂTORILOR DE FILM ŞI AUDIOVIZUAL DIN ROMÂNIA – (UPFAR-ARGOA), a organizeazat în PARTENERIAT CU PRIMĂRIA MANGALIA, prin DIRECȚIA DE CULTURĂ ȘI SPORT, cea de a XII-a ediţie a IPIFF – FESTIVALUL INDIE AL PRODUCĂTORILOR DE FILM INDEPENDENŢI.

Între 25 și 28 August 2017 s-a desfasurat la Mangalia IPIFF 2017: Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți.

Timp de 4 zile spectatorii aflati pe litoral au putut vedea cele mai noi productii independente romanesti, spectacole de teatru interactiv pentru copii si spectacole de stand-up comedy.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De la aceasta ediție, s-a dorit ca Festivalul să aibă o alură estivală cu filme și evenimente care să atragă publicul, văduvit de faptul că în oraș nu există un cinematograf și nici alte spații pentru spectacole în afară de Casa de Cultură a orașului.

Gala de decernare a premiilor a avut loc pe 28 august la Casa de Cultura a Orasului Mangalia, in prezenta echipei, invitatilor festivalului si a publicului.

Dupa ceremonie, spectatorii au putut asista la un concert extraordinar NICOLAE FURDUI IANCU, ce a concertat alaturi de MARIANA DEAC si formatia instrumentala CRAI NOU din Alba Iulia.

Iata premiile celei de-a XII-a editii a IPIFF 2017, aici: ipiff.ro/2017/premiile-ipiff-xii


Mangalia News, 29.08.2017. Sursa: ipiff.ro/2017


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply