VIDEO Pescador cu migranţi, interceptat de poliţiştii de frontieră români în apropierea ţărmului românesc al Mării Negre, pe directia Mangalia

0
1244

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat un pescador suspect de migraţie ilegală, la bordul căreia se aflau mai multe persoane.

În data 20.08.2017, în jurul orei 20.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagra – S.C.O.M.A.R. au detectat un pescador suspect în Marea Neagră, pe direcția localității Mangalia, la frontiera maritimă, navigând din apele internaționale spre țărmul României.

Imediat, Garda de Coastă a dispus de urgenţă efectuarea unei misiuni cu două nave din cadrul Grupului de Nave Mangalia şi Constanţa pentru identificarea ambarcaţiunii suspecte, în urma căreia s-a stabilit că la bordul acesteia se află zeci  de migranţi.

La nivelul M.R.C.C. Constanţa s-a iniţiat intervenţia de salvare pe mare S.A.R. (Search and Rescue), iar navele Gărzii de Coastă au intervenit şi escortat ambarcațiunea spre sediul Grupului de Nave Mangalia.

Poliţiştii de frontieră români continuă cercetările în acest caz.


Mangalia News, Luni, 21.08.2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply