Caravana „Bucătar din plăcere” de la Lidl ajunge din nou la Mangalia, în căutarea rețetei de distracție în bucătărie

0
1186

Sub sloganul “Facem spectacol în bucătărie”, caravana Lidl pornește la drum în 9 orașe din țară, pentru a descoperi modurile inedite în care bucătăria poate fi îmbinată cu distracția. Între 14 și 15 august, Caravana “Bucătar din plăcere” ajunge din nou pe litoral și va găzdui în Mangalia, un eveniment ce va transforma gătitul într-un real spectacol.

Evenimentul din Mangalia va avea loc între 14-15 august, începând cu ora 17:00, în  Portul Turistic.

Pe parcursul celor două zile de eveniment, caravana va organiza la scenă deschisă demonstrații de gătit susținute de către Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits, workshop-uri de fitness și alimentație sănătoasă, momente de umor și jocuri interactive, karaoke, ateliere pentru copii, nenumărate concursuri și momente surpriză oferite de invitații speciali ai caravanei.

Spectatorii evenimentului vor avea oportunitatea de a câștiga premii și vouchere de cumpărături Lidl, dar și de a participa la un concurs special susținut de Freeway, Argus și Gelatelli, prin care pot câștiga un circuit pentru două persoane în Franța, Coasta de Azur-Valea Loarei și Paris, oferit prin Lidl Tour.

Pe lângă multitudinea de surprize și premii pregătite de Lidl în fiecare moment, caravana „Bucătar din plăcere” va găzdui la finalul celor două zile de eveniment și un concert surpriză.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia este penultima oprire a Caravanei în țară. După edițiile din Brașov, Sibiu, Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, Oradea, Iași și Mangalia, Caravana „Bucătar din Plăcere“ va  face o ultimă oprire în București, în perioada 26-27 august.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply