Scorpio, Pelikan Racing și Hope 02 au fost câștigătorii Regattei caritabile Rotary Mangalia

0
1000

farmec.ro
carturesti.ro%20

Vânt bun, mult soare și multă bună dispoziție. Așa s-ar putea caracteriza în cateva cuvinte Regatta caritabilă Rotary Mangalia defașurată în perioada 28-30 Iulie la Marea Neagră. Organizată de Rotary Club Mangalia, Seanergya Yacht Club și Asociația Club Sportiv Electrica Balkan, în parteneriat cu Primaria Limanu și aflată la a V-a ediție, competiția a aliniat la start 27 de veliere care au concurat în trei clase de concurs.

Clasa bărcilor cele mai rapide, ORC 1 i-a avut pe podium pe Scorpio (locul I), Incognito (locul al II-lea) si My Way (locul al III-lea). La clasa ORC 2 , prima poziție de pe podium a revenit echipajului Pelikan Racing, cea de-a doua – echipajului Jackpot, pe locul al III-lea clasându-se echipajul velierului Adria. Clasa Open i-a adus pe podium pe Hope 02 (locul I), Gza (locul al II-lea) si Mika (locul al III-lea)/.

Regatta Rotary Mangalia este una de tradiție, scopul acesteia fiind de a promova și a dezvolta yachtingul sportiv românesc. Daca în ceilalți ani, programul caritabil a fost un program de inițiere gratuită în sailing pentru elevii din liceele din zona Mangalia, anul acesta fondurile obținute urmează a fi folosite pentru inițierea unui proiect de construcție a unei baze sportive de yachting, unde copiii și adolescenții să poată fi instruiți în tainele acestui sport. Și tot anul acesta, regatta i-a avut ca participanți în competiție pe trei dintre elevii care au beneficiat în anul 2015 de programul gratuit de inițiere in sailing.

Regatta Rotary Mangalia PR, Adrian Erceanu, 1 August 2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply