În atenţia asociaţiilor de proprietari! Goldterm Mangalia a început pregătirile pentru sezonul rece 2017 – 2018

0
1166

Societatea care are în grijă termoficarea municipiului Mangalia se pregăteşte din timp pentru sezonul rece 2017-2018, aşa încât pe perioada iernii să nu existe incidente care să afecteze clienţii. Astfel, în această perioadă, SC Goldterm Mangalia SA execută lucrări de revizii şi reparaţii în centralele termice, după cum urmează:

– Demontare contoare de energie termică montate la clienţi, respectiv asociaţii de proprietari, în vederea verificării metrologice la scadenţă, conform legislaţiei în vigoare. Lucrările au loc la clienţii arondaţi centralelor termice CT5, CT7, CT9 CT10, CT16, PT1, PT3, PT6;

– De asemenea, au loc lucrări de verificarea instalaţiilor de căldură din subsolul blocurilor, cât şi alte lucrări de revizii şi reparaţii în centralele termice.

Totodată, reprezentanţii societăţii transmit următorul apel în atenţia abonaţilor: „Pe această cale, rugăm reprezentanţii asociaţiilor de proprietari care au probleme cu instalaţiile sanitare aferente imobilelor, să contacteze dispeceratul Goldterm Mangalia în vederea remedierii defecţiunilor”.

Telefoane Dispecerat : 0756.086.136 / 0752.448.199 (sursa: replicaonline.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply