Regatta Rotary Mangalia 2017, concurs între veliere cu scop caritabil, eveniment sportiv de amploare!

0
1367

27 de veliere, peste 200 de sportivi, sute de suporteri, 10 oficiali de cursa, 5 nave de interventie, sute de litri de combustibil, 5 televiziuni, transmisiuni in direct, 3 posturi de radio, copii, sportivi amatori si profesionisti, elevi si studenti, celebritati sau persoane simple, mult soare, multa prietenie si multa, multa dorinta de a dezvolta si mentine activitatea nautica in zona Mangalia – Limanu. Intr-un cuvant, Regatta Rotary Mangalia 2017.

Aflată la al cincilea an, Regatta Rotary Mangalia (concurs între veliere cu scop caritabil) reprezintă unul dintre proiectele care au servit comunitatea, competiția devenind astăzi una de tradiție. Regatta din acest an a fost organizata de Clubul Rotary Mangalia – www.rotarymangalia.ro cu sprijinul asociațiilor Seanergya Yachting Club – www.seanergya.ro, Asociatia Club Sportiv ELECTRICA BALKAN – www.siminateam.ro si a Clubului Sportiv Poseidon Limanu – 2Mai, si a beneficiat de parteneriatul incheiat cu Primaria Limanu, avand statut de competiție oficială, înscrisă în calendarul Federației Române de Yachting – www.fry.ro. Locatia regattei a fost asigurata de Marina LifeHarbour, iar echipamentele de balizaj de catre SetSail.

Si anul acesta, Regatta Rotary Mangalia si-a mentinut scopul de dezvoltare a yachtingului sportiv, fondurile obținute urmand a fi folosite pentru initierea unui proiect de constructie a unei baze sportive de yachting, unde copiii si adolescentii din comunitatea locala (Mangalia – Limanu – 2Mai – Vama Veche si nu numai) sa poata fi instruiti in tainele acestui sport.

Multumim tuturor celor implicati in buna desfasurare a acestui eveniment sportiv de amploare!

Regatta Rotary Mangalia PR
Adrian Erceanu.
#regattarotarymangalia #primarialimanu #seanergya #siminateam#lifeharbour #setsail

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Va multumim si va asteptam si la editia urmatoare.


Mangalia News, 01.08.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply