UPDATE: Seara, în fața Casei de Cultură…

0
476

”Totu­si, Casa de Cul­tu­ra este un loc emble­ma­tic pen­tru Man­ga­lia. Acum, sea­ra, era foto­gra­fi­a­ta de turisti. Spa­ti­ul ver­de ara­ta asa cum il vedeti. Cei care se asea­za pe banci pot avea par­te de sur­pri­ze fel de fel, de la capu­se, pana la de acum pri­e­te­no­sii serpi”. (C.F., 02.07.2017.

N.r. Este bine că se pune în valoa­re prin ilu­mi­na­re noc­tur­nă mozai­cul de la Casa de cul­tu­ră, dar, sea­ra, la lumi­na reflec­toa­re­lor, se vede foar­te bine și… cul­tu­ra săl­ba­ti­că de buru­ieni din fața insti­tu­ți­ei!

Să mai între­băm oda­tă cine ar tre­bui să între­ți­nă spa­ți­i­le verzi din Cen­trul vechi al ora­șu­lui și nu numai de aco­lo, să le coseas­că și să le iri­ge?


UPDATE 1: Lucian Nichi­ta: In acest moment in fata Casei de Cul­tu­ra iar­ba este taia­ta. Nu pen­tru ca Nichi­ta sau Ciu­ra­ru, nici pen­tru ca a comen­tat Tomi­ta­nul, ci pen­tru ca asa erau pro­gra­ma­te echi­pe­le de cosa­si sa inter­vi­na in acea zona. 

UPDATE 2 Lucian Nichi­ta Ati facut aceas­ta pos­ta­re dumi­ni­ca sea­ra, echi­pe­le de cosa­si fiind pro­gra­ma­te să inter­vi­nă luni in acea zona. 

(Comen­ta­rii și foto pe Fb: Luni, 03.07.2017, in jurul orei 18:20).


Man­ga­lia News, arti­col pos­tat Luni, 3 iulie 2017, ora 04:21.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply