Grupul olandez Damen, care deţine şantierul naval din Galaţi, pe cale să cumpere şantierul naval din Mangalia de la Daewoo

0
896
In foto: San­ti­e­rul naval Damen din Galati.

ADEVARUL.RO: Daewoo este pe cale să vân­dă şan­ti­e­rul naval din Man­ga­lia către Damen, pro­pri­e­ta­rul şan­ti­e­ru­lui din Gala­ţi, cele două com­pa­nii aflân­du-se în faza fina­lă a nego­ci­e­ri­lor.

Damen Shi­pyar­ds Gro­up este cel mai mare con­struc­tor de nave din Olan­da şi deţi­ne şi şan­ti­e­rul naval din Gala­ţi, rela­tea­ză Korea Eco­no­mic Dai­ly.

Potri­vit sur­se­lor din indus­tria nava­lă cita­te de publi­ca­ţie, la data de 30 iunie Daewoo se afla în sta­di­ul final al dis­cu­ţi­i­lor cu Damen Shi­pyar­ds Gro­up pen­tru vân­za­rea şan­ti­e­ru­lui naval Man­ga­lia.

Daewoo Shi­pbu­il­ding a înce­put dis­cu­ţi­i­le pen­tru a vin­de şan­ti­e­rul naval de anul tre­cut, ca par­te a unui efort de res­truc­tu­ra­re a ope­ra­ţiu­ni­lor inter­na­ţio­na­le. Un ofi­ci­al al indus­tri­ei de con­stru­cţii nava­le a comen­tat:

Nego­ci­e­ri­le refe­ri­toa­re la preţ din­tre Daewoo şi Damen au fost deja fina­li­za­te, iar ceea ce a mai rămas este acor­dul Guver­nu­lui român”.

Cites­te mai mult: adev.ro/oskada (04.07.2017).


 

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele