Aproape 100.000 de spectatori, la concertul Europa FM Live pe Plajă

0
1638

farmec.ro
carturesti.ro%20

Primăria Mangalia: ”Aproape 100.000 de spectatori au fost prezenţi, în cele două seri de spectacole, la mega concertul Europa FM, desfăşurat în zilele de 27 şi 29 iulie, pe plaja dintre Saturn şi Venus. Unul dintre cele mai mari evenimente muzicale ale verii-Europa FM Live pe Plajă a înregistrat şi anul acesta, un nou succes, chiar dacă vremea nu a fost de partea organizatorilor. În cele două seri de maraton muzical, zecile de mii de turişti şi localnici i-au ascultat live pe cei mai apreciaţi şi cunoscuţi artişti din ţară.

Cei care au dat startul mega petrecerii au fost artiştii de la Alternosfera, Grimus, The Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizarres şi Viţa de Vie. Un spectacol extraordinar cu muzică live şi hit-uri cunoscute au oferit în ultima seară a mega concertului, cei mai iubiţi artişti ai momentului precum: Antonia, Loredana, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Smiley, Vama, Jean Gavril, Mihail, Nicoleta Nucă. Tot din a doua seară a concertului în aer liber pe plajă, amintim prestaţia celor de la: Bere Gratis, The Motans şi Voltaj.

Ultima seară a petrecerii pe plaja dintre Saturn şi Venus a fost şi seara care a încins atmosfera la propriu, fanii au uitat de inhibiţii şi au cântat cele mai iubite melodii împreună cu artiştii de pe scenă. Toţi artiştii au oferit audienţei un show pe măsura aşteptărilor, antrenaţi de miile de aplauze şi strigăte de bucurie venite din partea fanilor.

De la o participare de câteva zeci de mii de persoane, concertul Europa FM Live pe Plajă, organizat cu sprijinul Primăriei Mangalia, s-a transformat în cel mai amplu eveniment din sudul litoralului, adunând pe plajă, în fiecare ediţie, sute de mii de spectatori”.

Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia. 31.07.2017.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 

 

 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply