‘De-as muri azi, cu toata plantatia peste mine si NU voi vinde nici macar 1 kg la acel pret!’

0
2265

“Ma intreb, cu mare tristețe si dezamagire: Oare, al catelea producator sunt eu, care, dupa ani de munca, investitii si taxe achitate cu credinta statului roman, in momentul in care am ajuns sa produc fructe proaspete, de o reala calitate, NU pot si NU mi se permite sa-mi vand marfa in niciun mare lant de magazine? Am batut disperata la toate usile si am dat atat de tare cu capul in ele, incat am fruntea plina de cucuie si inima rupta in mii de bucatele.

Dupa trei ani de ”munca silnica”, refuzand constant pana si ideea de a baga ierbicid intre randurile de mur (Nuuu , eu lucrez mecanic, cu sapa si motocultorul, nu bag otrava care are cea mai mare remanenta in sol!), dupa investitii care m-au indatorat constant, am oare dreptul sa fiu surprinsa ca nu pot sa vand nicaieri mure proaspete, de calitatea intai?

Aaa, ba da, am voie sa vand intermediarilor, care vor beneficiu de 200 % daca se poate, pe munca mea sau sa vand industriei, care mi-a dat fabulosul pret de 3 lei/kg, mure duse de mine la poarta fabricii lor! De-as muri azi, cu toata plantatia peste mine si NU voi vinde nici macar 1 kg la acel pret! Cum sa-mi dai 3 lei pe murele astea?!

Constat, cu lacrimi in suflet si in ochi, ca  in tara asta NU se vrea sa se produca nimic! Trebuie sa mancam otravurile si plasticurile produse in vest! Ale noastre produse, crescute in pamant si hranite cu apa si balegar natural NU sunt bune! BA DA, sunt cele mai bune, tocmai de aceea trebuie sa le scoata de pe piata, le concuram mizeriile lor, desi eu nu primesc niciun fel de subventie de nicaieri, din pretul incasat trebuie sa-mi scot cheltuielile si sa castig si eu ceva.

Revin, cu capul plecat, catre românii care au inteles ca daca ei nu cumpara de la mine, eu voi disparea de pe piata si va anunt ca am recoltat o alta serie de mure proaspete si coapte in razele soarelui, nu “vopsite” si tinute 20-30 de zile pe transportul international.

Concluzia: Vand mure de cultura la 9 lei/kg. Comenzile se iau telefonic, la 0765.326.242, iar murele se ridica din Maracineni, Arges.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Multumesc frumos pentru rabdarea de a-mi citi “istoria”, multumesc tuturor pentru distribuiri si multumesc din adancul sufletului tuturor celor care au avut incredere si au cumparat de la mine!

Un sfarsit de saptamana cu sanatate si liniste in suflet va doresc!”

Irina Toma, Maracineni, Argeș, 28.07.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply