Claudiu Palaz: Toleranță zero față de incompetență! Referitor la incidentul în care au fost implicați angajați ai Direcției Județene de Pază

0
960

Comunicat de presă

Toleranță zero față de incompetență!

            Claudiu-Iorga Palaz, președinte PMP Constanța, referitor la incidentul în care au fost implicați angajați ai Direcției Județene de Pază, direcție aflată în subordinea Consiliului Județean, face următoarele precizări:

            Claudiu Palaz: ”Mă delimitez față de comportamentul inadecvat al acestor angajați ai Consiliului Județean, angajați ”moșteniți” de la vechea conducere a instituției și solicit de urgență demisia de onoare, pe care o aștept în cursul zilei de azi, de la cei implicați în conflict.

Este inadmisibil ca persoane care poartă uniformă și care ar trebui să respecte legea, protejând cetățenii, să procedeze contrar celor menționate. În condițiile în care avem personal din instituții ale statului care plătesc cu viața făcându-și datoria, alții, tot purtători de uniformă, să umble beți și să se comporte ca în filmele cu gangsteri, făcând uz de replici ale armelor reale, intimidând cetățenii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dacă într-adevăr persoanele implicate în acest conflict mai au un pic de onoare și respect față de uniforma pe care o poartă, să își dea demisia de urgență azi, chiar dacă acest lucru ar însemna ca Direcția Județeană de Pază să rămână fără întreaga conducere.

Sunt sătul de angajați incompetenți, care încalcă legea și care se ascund în spatele acesteia, pretinzând că demiterea lor se face cu mare greutate.

Nu mai au ce explicații să dea conducerii Consiliului Județean și nu mai avem de ce aștepta finalitatea anchetelor administrative.

În cazul angajaților implicați în accidentul amintit, există doar două soluții: DEMISIA sau DEMITEREA, azi!”.

Presedinte PMP Constanta,

Claudiu-Iorga PALAZ.


Mangalia News, 24.07.2017



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply