Comuna PEȘTERA: 17 milioane de lei pentru construcția rețelei de canalizare

0
860

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) începe implementarea etapei a doua a Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDL). Ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shaidehh a anunțat că, prin intermediul acestei etape vor primi finanţare toate proiectele eligibile ale administraţiilor publice locale din întreaga țară. Totodată, ministrul Shaidehh a anunțat că a fost încheiată analiza de specialitate cu privire la alocările de fonduri din cadrul programului şi au fost semnate toate ordinele de finanţare pentru judeţele ţării.

Una dintre localitățile constănțene care a primit bani pentru implementarea unuia dintre cele mai importante proiecte de infrastructură, respectiv cel de canalizare, este comuna Peștera.

Depus anul acesta, pe 13 martie, conform declarațiilor primarului comunei Peștera, Marius Liviu Petre, proiectul a reușit să obțină punctajul corespunzător pentru finanțare. Suma primită pentru construcția rețelei de apă uzată din comuna Peștera presupune realizarea a 21,5 km de rețea de canalizare, o stație de epurare, un post de transformare, 7 stații de pompare și racordurile individuale pentru proprietățile particulare. […]

Comuna Peștera obține, astfel, una dintre cele mai mari finanțări obținute de o localitate din județul Constanța, la această alocare, iar proiectul aprobat este unul pe care actualul primar l-a trecut în top 3 priorități de mandat.

Citiți articolul integral în ordinea.ro, 20.07.2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply