‘La Mangalia, doamna SALI GHIULSERIN, consilier local, ”a fost executata politic”

0
7070
RESPECTELE MELE D-nei SALI GHIULSERIN! 

– Un consilier local a fost executat politic!

“Nu votez distrugerea Mangaliei! Nu votez împotriva cetățenilor Mangaliei, nu sunt de acord cu măgăriile pe care le propuneți!”

Câți consilieri locali ați văzut să ia atitudinea aceasta, în fața propriului partid?

Conducerea locală a PNL a dat-o afară din CL pe dna Sali, deoarece a dovedit integritate și curaj. Nimeni nu a avut sânge în instalație să-i ia apărarea. Dată afară, chiar dacă ei o numesc “demisie”, deoarece primarul a activat demisia “in alb” pe care a pretins-o tuturor candidaților, cu ocazia candidaturii. O metodă totalitaristă.

Doamna Sali Ghiulserin, profesor de matematică, a fost prima pe lista de candidați a PNL Mangalia. A atras voturi și poate că mai mult de 2 locuri de consilieri locari pentru PNL, i se datorează. Cetățenii Mangaliei au votat integritatea dumneaei, dar partidul lui Radu Cristian a fost deranjat că cineva reproșează starea deplorabilă în care a ajuns Mangalia pe administrația lor. Din câte am aflat, doamna Sali la partid s-a opus deciziilor intenționate de a risipi bugetul și patrimoniul Mangaliei.

Pentru că s-a opus dorinței primarului de a se aproba o HCL prin care Consiliul Local să hotărască sa nu mai fie recuperat prejudiciul constatat de Curtea de Conturi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Câți oameni integri ați mai remarcat în CL Mangalia, în toată istoria recentă a municipiului?

Cine sunt modele de urmat pentru copiii noștri? Cei care au distrus Mangalia?
Ori cei care iau atitudine împotriva nedreptății, împotriva hoției, împotriva nemerniciei; cei pentru care principiul binelui este mai important decât funcția?
Oamenii care iau atitudine cu orice risc, merită tot respectul nostru.

Trebuie amintiți cu fiecare ocazie, să nu creadă cei răi că au scăpat ușor cu ceea ce au făcut.

Menabit Ozzy, 20.07.2017.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply