Curtile scolilor vor fi deschise pentru copii in timpul vacantei: “Directorii care nu se vor conforma vor fi demisi din functie”. La Cluj!

0
1008

Primaria Cluj-Napoca si Inspectoratul scolar Judetean (ISJ) Cluj au cerut tuturor unitatilor de invatamant din Cluj-Napoca sa deschida terenurilor de sport din curtile scolilor pentru elevi pe perioada vacantei de vara zilnic, intre orele 10.00 – 20.00. Directorii care nu se conformeaza risca demiterea.

Primarul Emil Boc a declarat ca Primaria Cluj-Napoca a investit cateva milioane de lei in asfaltarea curtilor scolilor in acest an si in dotarea cu mobilier pentru diverse sporturi si ca doreste ca elevii sa se bucure de ele si in vacanta, conform mediafax.ro.

”Am trimis la inceputul lunii iulie o instiintare oficiala, impreuna cu ISJ Cluj, tuturor directorilor de scoli si i-am atentionat ca exista o hotarare a Consiliului Local Cluj-Napoca din 2009 care ii obliga sa mentina curtile scolilor deschise pe perioada vacantei de vara, pentru elevi. Primaria a investit cateva milioane de lei in asfaltarea curtilor scolilor in acest an si in dotarea cu mobilier pentru diverse sporturi. Nu este niciun argument pentru ca aceste curti sa nu fie deschise. Lucrurile se misca in directia buna, dar nu suficient de rapid. Voi discuta cu seful ISJ Cluj sa trecem la sanctiuni, directorii care nu se vor conforma vor fi demisi din functie. Cine nu respecta o HCL si este platit din bani publici nu cred ca mai poate ocupa o asemenea functie”, a spus Boc.

Mai mult, pe portalinvatamant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply