DISCUȚII cruciale despre VÂNZAREA Șantierului Naval DAEWOO. Șefii din COREEA de SUD vin la MANGALIA

0
3859

evz.ro: Reprezentanți ai concernului sud coreean Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering (DSME) sunt așteptați, mâine, la Șantierul Naval Daewoo Mangalia Heavy Industries (DMHI) pentru a informa conducerea și pe angajați despre stadiul negocierilor de vânzare a pachetului majoritar de acțiuni către Damen Shipyard Group. Discuții se poartă și cu reprezentanții statului român, deținător a 49% din acțiunile DMHI.

Liderul sindical al Șantierului Naval Daewoo Mangalia, Florian Marin, susține că tranzacția privind vânzarea către Damen s-a finalizat deja, urmând ca la sfârșitul trimestrului III olandezii să preia șantierul.

”Conducerea șantierului m-a anunțat că tranzacția s-a finalizat, au bătut palma, și că joi vor veni de la DSME, din Coreea de Sud, la Mangalia pentru a anunța și sindicatul despre vânzare”, a declarat, pentru EVZ, Florian Marin.

Din informațile obținute de liderul sindical, Șantierul Naval Daewoo Mangalia Heavy Industries va fi preluat de constructorul olandez la sfârșitul trimestrului al III-lea.

”Se va numi tot DMHI, dar în loc de Daewoo va fi Damen”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți continuarea în evz.ro

Autor: Feri Predescu | miercuri, 12 iulie 2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply