ACCIDENT RUTIER în Jupiter, PROVOCAT DE UN ŞOFER DROGAT. Victima, o minoră

0
1983

Un şofer din Mangalia va fi prezentat azi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, după ce a condus un autoturism, deşi se afla sub efectul unor substanţe psihoactive şi a accidentat o minoră. Accidentul s-a petrecut în staţiunea Jupiter. 

Ce spune Poliţia despre acest incident:

“Urmare a cercetărilor în cazul depistării unui conducător auto din Mangalia, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism pe data de 09.07.2017, fiind sub influența unor substanțe psihoactive, după care a produs un accident rutier soldat cu accidentarea unei minore în stațiunea Jupiter, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe numitul I.R.-I., acesta fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. La data de 13.07.2017, persoana în cauză va fi prezentată Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă.”

UPDATE – Şoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru fugă de la locul accidentului şi conducere sub influenţa substanţelor interzise.

Surse: cugetliber.ro și IPJ Constanta, 13.07.2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply