UPDATE! Diana-Georgiana Baciu, cea mai bună elevă a Mangaliei la examenul de Bacalaureat!

0
3116

Editia de Sud: Liceul Teoretic „Callatis“ rămâne lider al gradului de promovabilitate: 132 de absolvenţi, din cei 147 înscrişi, au obţinut medii peste 6. Eleva Diana-Georgiana Baciu, absolventă de „Ştiinţele naturii“, a reuşit să obţină media 9,91, fiind cel mai bun elev al Mangaliei la acest examen. Diana este, de altfel şi şef de promoţie al unităţii de învăţământ. La „Callatis“, trei elevi nu s-au prezentat la examen, iar 12 au fost respinşi.

La Colegiul Economic Mangalia, cea mai mare medie a fost obţinută de Andreea Popescu (Tehnician în activităţi economice) – 9,06, iar cea mai mică medie a fost de 6. Din cei 164 de absolvenţi ai unităţii de învăţământ, 14 au ales să nu se prezinte la examene, iar 89 au picat.

În privinţa Liceului „Ion Bănescu“, aici au fost înscrişi 71 de elevi, din care 11 nu s-au prezentat la examenul de Bacalaureat, iar 52 au fost respinşi. Doar 8 elevi au fost admişi, cu medii cuprinse între 7,05 (Andrei Balaban) şi 6,21, doi dintre aceştia fiind absolvenţi ai promoţiilor anterioare!

Editia de Sud05.07.2017. (sursa foto:facebook.com)

UPDATE! Angela Elena Soare: Toţi cei trei elevi “cei mai buni”, de la cele trei licee din oraş, sunt foştii elevi ai Şcolii Gimnaziale “Sf. Andrei”. Suntem foarte mândri şi bucuroşi de parcursul lor ascendent şi le dorim mult succes mai departe!


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply