VIDEO. INNA a lansat “Ruleta”, o nouă piesă scrisă de ea. Videoclipul melodiei este filmat în România

0
783

Vide­o­cli­pul pie­sei “Rule­ta” a fost fil­mat în Româ­nia, în regia lui Bar­na Neme­thi, cu care INNA a mai cola­bo­rat în tre­cut pen­tru “Good Time” feat. Pitbu­ll, “In Your Eyes” feat. Yan­del și “Yal­la”.

“Mă regă­sesc foar­te mult în aceas­tă pie­să, este foar­te ener­gi­că, e pozi­ti­vă și sper să vă facă vara fru­moa­să. Îmi pla­ce din ce în ce mai mult să petrec timp în stu­dio să com­pun și fac echi­pă bună cu David Cien­te, Mar­co & Seba”, spu­ne INNA.
Locul întâi în topul Bill­bo­ard, pes­te 13 mili­oa­ne de fani pe Face­bo­ok, nomi­na­li­za­tă la pre­mi­i­le MTV la cate­go­ria Best Euro­pean Act, Inna a deve­nit un ade­vă­rat feno­men în întrea­ga lume. Lansea­ză hit după hit şi a reu­şit să impu­nă un trend venit din Româ­nia.

Fac ceea ce am visat din­tot­dea­u­na. Pen­tru mine înce­pu­tul a fost cel mai sim­plu, pen­tru că nu am şti­ut nici­o­da­tă unde mă îndrept. Mi-am dorit o pie­să pe radi­o­uri, o pie­să de suc­ces, pe care să i‑o arat mamei şi să‑i spun: uite, mami, can­tă la radio! Ţi se pare real?”, decla­ra Inna în urma cu ceva timp pen­tru Tele­jur­na­lul TVR.

Con­ti­nu­a­rea, aici: stiri.tvr.ro/video-inna


 

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele