OPINII: „Case de oameni asistati sociali de catre spital”! A fost demis un manager si un medic extraordinar, pentru ca a avut curajul si decenta sa ia o decizie in favoarea spitalului CAPUSAT

1
1787

S.N: ”Asta intrece orice limita a bunului simt! A fost demis un manager si un medic extraordinar, pentru ca a avut curajul si decenta sa ia o decizie in favoarea spitalului CAPUSAT de acesti „saracuti” cu vile care nu-si platesc cu lunile sau chiar cu anii consumurile de energie electrica.

Angajatii Tesa ai spitalului bat din usa in usa ca niste cersetori, ca sa recupereze restantele capuselor, in situatia in care spitalul ramane fara bani de alimente, medicamente, materiale sanitare, situatie care treneaza din momentul construirii acestor „case de oameni asistati sociali de catre spital”. Important de aflat cine face parte din consiliul de administratie al spitalului, in mare parte consilieri locali, sau primarul care au decis aceasta demisie”.


RGM: ”Tichete de masa pentru salariati nu s‑au mai dat din luna februarie, pentru ca nu sunt bani, dar trebuie sa fim generosi cu altii!”


Vineri, 09.06.2017.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

1 COMENTARIU

  1. Era inte­re­sant de şti­ut cine sunt per­soa­ne­le “asis­ta­te” de către spi­tal. Poa­te unii din­tre ei sunt cunos­cu­ţi de către popu­la­ţie şi în alte ipos­ta­ze decât cea de “săra­cii” ora­şu­lui.

Leave a Reply