După un meci de baraj foarte disputat, ‘CS Poseidon 2 Mai’ a promovat în Liga a IV‑a județeană [galerie FOTO]

0
1349

Dumi­ni­ca, 25 iunie, echi­pa de fotbal ”C.S. Posei­don 2 Mai” a sus­ti­nut pe sta­dio­nul din Techir­ghi­ol un meci de baraj pen­tru pro­mo­va­rea în Liga a IV‑a a Cam­pi­o­na­tu­lui jude­tean, în com­pa­nia echi­pei „Uni­rea Toprai­sar”. A fost un meci foar­te dis­pu­tat, echi­pa ”C.S. Posei­don 2 Mai” câști­gând cu sco­rul de 5–4, după pre­lun­giri. Ast­fel a obti­nut pro­mo­va­rea în Liga a IV‑a jude­tea­nă.

Mari­an Ior­ga: ”La minu­tul 90, sco­rul a fost 2–2. Vreau sa feli­cit juca­to­rii echi­pei ”C.S. Posei­don 2 Mai” pen­tru felul cum s‑au daru­it si felul in care  au abor­dat jocul, intru­cat tim­pul foar­te cal­du­ros si‑a pus ampren­ta pe cali­ta­tea jocu­lui. A cas­ti­gat echi­pa care s‑a adap­tat mai bine con­di­ti­i­lor de joc. Vreau sa‑i enu­mar pe  toti cei care au evo­lu­at in acest meci: LAR FLORIN, VASILE GABRIEL, IANUSI TOMA, BUCUR BOGDAN, VLADUT EUGEN, MURGU DENIS, ERDINCI COGALI, ONTANU IONEL, CRETEANU GEORGIAN, ENIS COGALI, VLAD BALAU, ACMAMBET ERDIN, AMET SEDAN și KEOSZTNER EDUARD.

Mar­ca­to­rii golu­ri­lor au fost: Vlad Balau (2), Mur­gu Denis (2) și Ianu­si Toma (1)”.

Feli­ci­tări, spor­ti­vi­lor, antre­no­ru­lui Mari­an Ior­ga, echi­pei teh­ni­ce, pre­cum și Pri­mă­ri­ei Limanu‑2 Mai și tutu­ror sus­ți­nă­to­ri­lor echi­pei de fotbal ”C.S. Posei­don”!


Man­ga­lia News, Luni, 26 iunie 2017.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele