Diseminarea experiențelor europene de formare la Colegiul Economic Mangalia

0
1476

În data de 29 iunie 2017, la Colegiul Economic Mangalia a avut loc, în cadrul consiliului profesoral, diseminarea rezultatelor proiectului Erasmus + “Skills and professional competence in gastronomy depth by European placement”.

Au fost prezenți elevii implicați în cele două fluxuri, în Granada (Spania) și Paphos (Cipru). S-au prezentat obiectivele proiectului, aptitudinile și abilitățile dobândite de elevi în cele două mobilități la care au participat. Profesorii și elevii participanți au expus principalele aspecte ale activității lor, impresii și amintiri.

În cadru festiv, elevilor li s-a înmânat documentul Europass Mobility și au fost felicitați pentru Calificativul Excelent obținut la evaluarea realizată la finalizarea stagiului.

La final, doamna director-adjunct Tănase Cornelia a precizat activitățile ce urmează a fi desfășurate în continuare în cadrul proiectului: realizarea unei expoziții cu fotografii care surprind activitățile din unitățile de stagiu, susținerea unor lecții demonstrative în fața colegilor, elaborarea de auxiliare curriculare cu preparate tradiționale din cele două regiuni, realizarea unei pagini de facebook a proiectului, pliante, afișe.

Rezultatele proiectului vor fi popularizate în continuare prin acțiuni de diseminare la nivel de comunitate, precum și în cadrul altor instituții de învățământ.

Echipa de proiect. 29.06.2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply