Elena-Alexandra Silistra: Un răspuns de la Prefectură referitor la Clubul Tineretului din Mangalia

1
1956

farmec.ro
carturesti.ro%20
Elena-Alexandra Silistra, consilier local PMP: 
”În urma adresei înaintate către Prefectura Constanța, în data de 14.06.2017, prin care solicitam informații cu privire la activitatea desfășurată la Clubul Tineretului din Mangalia și la interesul unui investitor privat de a deschise o cafenea, în care să fie amplasate aparate pentru jocuri de noroc, am primit răspuns. De fapt, răspunsul nu este către mine, direct, ci către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, solicitându-i-se acesteia, la rândul ei, un alt răspuns.
După cum ştiţi, aceasta a avut o poziţie oarecum publică, afirmând că nici nu se pune problema amplasării acelor jocuri de noroc.

Totuşi, situaţia rămâne în continuare incertă, problema cea mai gravă fiind aceea că edificiul nu se află în patrimoniul Primăriei Mangalia, urmând a face toate demersurile pentru ca el să fie redat oraşului şi tinerilor acestuia”.

UPDATE – Raspunsul primit de la Directia pentru Sport si Tineret a judetului Constanta:

 (27.06.2017).


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


1 COMENTARIU

  1. Stimata doamna consilier, ar fi bine sa terminati cu ideea de a va face imagine pe spatele altora si de a manipula. Cred ca sms dvs catre noi sunt foarte concludente in care spuneti ca folositi titulatura de Casa de Cultura a Tineretului ca da bine, ca are impact desi spuneti ca stiti ca nu se numeste asa
    Ca sa va citam
    Va dorim spor la antrenamentul dvs de a manipula asa cum ati afirmat in sms catre noi.
    Sa va fie rusine stimata doamna consilier pentru ca sunteti tanara si nu faceti altceva decat sa manipulati lumea , iar concrect o sa dorim sa stiim si noi ce faceti dvs in cadrul Consiliului Local Mangalia ca, consilier, ce actiuni concrete ati facut pentru tineri, etc. Faptele dvs sunt…..0

Leave a Reply