Pericol de inundaţii! Comandament pentru Situaţii de Urgenţă la RAJA

0
956
carturesti.ro%20

Cuget Liber: Meteorologii anunţă ploi abundente week-end-ul acesta, la Constanţa. Pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcţionarea sistemelor operate, la nivelul SC RAJA SA, a fost activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, care va funcţiona până luni dimineaţă, la ora 10.

Astfel, pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă atât în municipiul Constanţa, cât şi în judeţ.

„Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenţie vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă şi canalizare, şi care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei”, precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.

Reprezentanţii RAJA fac un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare ca, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon 0241/924.

sursa: cugetliber.ro, 17.06.2017. Autor: Andreea PERHAIŢĂ.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply