Vilele din curtea Spitalului Mangalia, motivul schimbării managerului Lefter?

0
1655

REPLICA de Constanta: A fost înlocuit managerul Spitalului Municipal Mangalia! Doctorul Dan Lefter, managerul interimar, a fost înlocuit, tot interimar, cu Alina Niţoi. Pentru a ocupa acest post, Alina Niţoi s-a suspendat din funcţia de director în cadrul Primăriei Mangalia. Întrucât nu are experienţa necesară funcţiei de conducere a unui spital, ea va fi interimară pentru doar câteva luni, când va fi organizat concursul de desemnare a managerului.

Nici primarul Mangaliei, Cristian Radu şi nici Dan Lefter nu au fost de găsit, ieri, pentru a oferi detalii cu privire la situaţie. Însă, spun anumite surse, plecarea ar fi survenit pe fondul tensiunilor dintre cei doi, cauzate de situaţia transformatorului unităţii medicale, mai exact a faptului că proprietarii vilelor din fosta curte a spitalului sunt în continuare racordaţi la el.

“A fost reluat subiectul transformatorului, managerul spitalului atrăgând atenţia că pe timpul verii consumul este mai mare şi nu doreşte să existe riscul unor pene de curent în secţii, întrucât există aparatură, se fac intervenţii chirurgicale. Şi atunci, dânsul a propus să taie curentul către respectivii utilizatori externi. Pe de altă parte, cei de la vile au contoare separate, adică plătesc ce consumă, dar nu este în regulă să fie branşaţi aşa. Trebuie să facă demersuri pentru un alt transformator care să fie al lor”, a explicat sursa noastră.

Amintim că branşarea în cauză a avut loc după ce proprietarii vilelor au constatat că şi-au construit case pe terenuri care nu au utilităţi (curent electric).

“Soluţia provizorie, adică branşarea la transformatorul spitalului, a rămas aşa încă din mandatul lui Zanfir Iorguş. Acum, managerul a spus că ajunge. Are dreptate, numai că nici oamenii respective nu pot fi lăsaţi fără curent. Unii au copii, este delicat. Pe fondul acesta, primarul şi managerul s-au contrat, Lefter s-a supărat…”, a mai spus sursa noastră.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Alexandra CUCU, replicaonline.ro, Vineri, 16 iunie 2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply